FAQs

1 HOE WORDT DE PRIJS BEREKEND?

De prijs van ons behang wordt berekend per vierkante meter. U levert de afmetingen en wij printen het behang volgens deze afmetingen. Het resultaat is een behang passend bij de afmetingen van uw interieur. 

Prijs per vierkante meter: € 89,- Deze prijs is inclusief BTW.

2 WAT ZIJN DE PAPIERSPECIFICATIES VAN HET BEHANG?

Al onze ontwerpen worden geprint op hoogwaardig behangpapier. Het papier is stevig en heeft een zachte en matte uitstraling. Wij raden u aan een sample te bestellen voor de beste indruk van de kwaliteiten van ons behang.

3 HOE KAN IK EEN OFFERTE KRIJGEN VOOR MIJN PROJECT?

Stuur ons de precieze afmetingen van de hoogte en breedte van uw muur. Mail deze informatie naar ingrid@nunawalls.com. Wij sturen u vervolgens een offerte samen met een simulatie van de mural passend bij de afmetingen van uw interieur.

4 BESTAAT ER EEN ORDER MINIMUM?

Nee, er is geen order minimum. Al onze ontwerpen worden speciaal voor u geprint.

5 WAT IS DE LEVERTIJD VAN HET BEHANG?

Onze standaard levertijd is 8 weken. De 8 weken beginnen na akkoord en betaling van de offerte. 

6 ZIJN DE KLEUREN DIE IK OP EEN FLYER OF BEELDSCHERM ZIE OOK DE PRECIEZE KLEUREN VAN HET BEHANG?

Nee, zowel een beeldscherm  als printer heeft een eigen kleurprofiel. Dit zorgt voor kleine kleurverschillen. Om zeker te weten of de kleuren van het behang passen bij uw interieur raden wij u aan een sample te bestellen. Deze sample kunt u ook gebruiken tijdens het ontwerpproces van uw interieur.

7 ZIJN ER INSTRUCTIES VOOR DE INSTALLATIE VAN HET BEHANG?

Ja, de instructies worden standaard meegeleverd met uw bestelling. Voor ons behang brengt u de behanglijm aan op de muur. Het behang plakt u vervolgens op de muur. Ons behang krimpt niet, dit geeft het behang een naadloze uitstraling.

Wilt u de instructies per mail ontvangen, stuur ons een mailtje (ingrid@nunawalls.com) en vraag om de installatiegids.