Natuurlijke processen

Nuna Walls vindt haar oorsprong in een fascinatie voor natuurlijke processen, als eroderende berglandschappen, sedimentatie van rivieren en de chemische transformaties van kalksteen.

Ingrid Meus, kunstenaar en oprichter van Nuna Walls, creëert in haar atelier op microniveau een samenspel van natuurlijke processen. Het resultaat zijn schilderijen met een verrassende hoeveelheid details, texturen en kleurovergangen. Schilderijen waar je ogen kunnen verdwalen en nooit uitgekeken raken. 

Van
schilderij
naar
interieur

Om de schoonheid van de details goed tot zijn recht te laten komen in een interieur, was er de behoefte om voorbij de afmetingen van het canvas te denken. Na een lange zoektocht en met hulp van de moderne techniek is het gelukt de schilderijen digitaal te vergroten en te drukken op hoogwaardig behangpapier.

Schoonheid
en Mentaal
herstel

Nuna Walls gelooft dat haar ontwerpen ons kunnen helpen mentaal tot rust te komen en op te laden. Deze kwaliteiten worden in de wetenschap aan de natuur toegekend. Hierbij staat soft fascination centraal: de natuur kan ons boeien zonder dat we onze aandacht er volledig in verliezen. 

Een Nuna Wall in jouw interieur brengt artistieke schoonheid en boeit door de oneindigheid aan details. Het behang brengt tegelijkertijd rust in het interieur en schept ruimte voor mentaal herstel: het ordenen van gedachten, reflecteren en het ontwikkelen van nieuwe ideeën.