Onze filosofie

Natuurlijke processen

 

Nuna Walls vindt haar oorsprong in een fascinatie voor natuurlijke processen, als eroderende berglandschappen, sedimentatie van rivieren en de chemische transformaties van kalksteen.

 

Ingrid Meus, kunstenaar en oprichter van Nuna Walls, creëert in haar atelier op microniveau een samenspel van natuurlijke processen. Het resultaat zijn schilderijen met een verrassende hoeveelheid details, texturen en kleurovergangen. Schilderijen waar je ogen kunnen verdwalen en nooit uitgekeken raken. 

Van schilderij naar interieur

Intuitief was er de behoefte om de beperking van het canvas op te heffen en de schoonheid van de schilderijen onderdeel te maken van ons interieur. Na een lange zoektocht en met hulp van de moderne techniek is het gelukt de schilderijen digitaal te vergroten en te drukken op hoogwaardig behangpapier.

Schoonheid en mentaal herstel

Nuna Walls gelooft dat haar ontwerpen ons kunnen helpen mentaal tot rust te komen en op te laden. Deze kwaliteiten worden in de wetenschap aan de natuur toegekend. Hierbij staat soft fascination centraal: de natuur kan ons boeien zonder dat we onze aandacht er volledig in verliezen. 

Een Nuna Wall in jouw interieur brengt artistieke schoonheid en boeit door de oneindigheid aan details. Het behang brengt tegelijkertijd rust in het interieur en schept ruimte voor mentaal herstel, zoals het ordenen van gedachten, reflecteren en het ontwikkelen van nieuwe ideeën.

Ingrid Meus